Print opties

Sluiten

Kokos tiramisu

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 25min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
1
Klop de slagroom stijf en zet koud. Meng in een andere kom de mascarpone met kokosmelk, poedersuiker, vanille-extract en kokoslikeur tot een glad mengsel. Spatel de slagroom erdoor tot een luchtige vulling. Schep de vulling in een spuitzak met spuitmondje.
2
Bedek de bodem van een schaal met ½ van de lange vingers. Verdeel ½ van het kokos-mascarponemengsel erover. Herhaal met de overige lange vingers en de overige kokos-mascarponemengsel.
3
Rasp de witte chocolade. Verdeel de kokosrasp, witte chocolade en Rafaello’s over de tiramisu. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast voor serveren. Serveer met de rode bessen, frambozen, blauwe bessen en munt blaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.