Verwarm de oven voor op 180ºC en smelt ondertussen de boter samen met de cocoscrème santen in een pan. Hak de pecannoten in stukjes.
2
Prak de banaan en meng met de eieren, kokosrasp, amandelmeel, gesmolten boter, cocoscrème santen en pecannoten tot een deeg. Verdeel in bollen van ca. 4 cm en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de balletjes plat en vorm een mooi rondje en zorg daarbij voor een aantal centimeter ruimte tussen de rondjes.
3
Bak de koekjes 30 min. in de voorverwarmde oven en draai halverwege om.
4
Verwarm de chocolade au bain-marie. Maak chocoladestrepen op de helft van de koekjes, door middel van een lepel. Dip de lepel in de vloeibare chocolade en maak vervolgens zigzaggende bewegingen boven de koekjes. Dip de overige koekjes voor de helft in de chocolade. Laat de chocolade drogen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.