Print opties

Sluiten

Kokosrijst met mango

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Breng de rijst met de kokosmelk en het water in een pan met deksel aan de kook. Schep om en kook in 15 min. gaar.
2
Verwijder ondertussen het bot van de schouderkarbonade en snijd het vlees in reepjes. Meng het vlees met de sambal, breng op smaak met peper en zout en zet apart. Pel en snijd de knoflook fijn en pel en snijd de ui in ringen. Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes van een ½ cm. Schil de mango, verwijder de pit en snijd in stukjes.
3
Verhit de olijfolie in een wok en bak het vlees met de knoflook op hoog vuur in 3 min. gaar. Neem uit de wok. Bak de ui 3 min. in de wok. Voeg de paprika toe en bak 1 min. mee. Voeg het vlees en de mango toe en roerbak nog 1 min. Verdeel over kommen en serveer met de kokosrijst.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.