Print opties

Sluiten

Kokosstoof met twisterfriet

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 25min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de riblappen in stukken van 2 cm. Snijd de rode peper door de helft, verwijder de zaadlijsten en snijd fijn. Verwijder de schil van de gember en snijd deze fijn.
2
Verwarm een pan met ½ van de zonnebloemolie en bak de riblappen 5 min. op hoog vuur zodat deze bruin beginnen te kleuren. Voeg vervolgens de rode peper en gember toe en bak 4 min. mee.
3
Meng het runderbouillonblokje met 600 ml water. Blus het vlees af met de Mae Ploy kokosmelk, de suiker en de helft van de runderbouillon. Laat het geheel 3 uur stoven zodat het vlees gaar is en uit elkaar valt. Voeg wanneer het vocht te ver inkookt de overige runderbouillon toe.
4
Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de schil van de citroen en meng dit met de mayonaise. Snijd de tuinkers los.
5
Snijd de paddenstoelen grof. Verwarm een pan met de overige zonnebloemolie en bak de paddenstoelen in 7 min. goudbruin en gaar.
6
Serveer de twisterfriet met de kokosstoof, paddenstoelen en citroenmayonaise. Garneer met de tuinkers.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.