Print opties

Sluiten

Konijnenstoof met verse tagliatelle

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 30min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de gedroogde pruimen grof. Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de wortel en bleekselderij in blokjes van 1 cm. Ris de blaadjes van de tijm.
2
Verhit een braadpan met olijfolie en bak de konijnenbouten in 6 min. goudbruin. Haal de bouten uit de pan.
3
Bak de spekreepjes, ui, wortel, bleekselderij, knoflook, basterdsuiker en pruimen 5 min. in het bakvet van de konijnenbouten.
4
Leg de konijnenbouten terug in de pan, blus af met de rode wijn en kippenfond. Voeg de tijm toe en stoof 1 uur met de deksel op de pan. Haal de konijnenbouten uit de pan en trek het vlees met 2 vorken van het bot. Roer het konijnenvlees door de stoof.
5
Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
6
Verdeel de tagliatelle en konijnenstoof over borden. Garneer met de krulpeterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.