Maak de koningsoesterzwammen schoon en snijd in de lengte in flinterdunne plakjes. Pel en snijd de knoflook fijn.
2
Verhit een koekenpan met de olijfolie op laag vuur en leg de oesterzwammen in de pan. Voeg de knoflook en tijm toe en bak in 10 min. gaar. Draai halverwege de baktijd om. Breng op smaak met peper en zout.
3
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Prak met een vork fijn in een kom. Snijd de kerstomaatjes heel fijn en meng door de avocado. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd fijn. Snijd de koriander fijn en voeg samen met de rode peper toe aan de avocado. Mix het geheel door elkaar. Halveer de limoen, pers het sap eruit en voeg toe aan de guacamole. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de guacamole over de borden, gevolgd door de koningsoesterzwammen. Pluk de blaadjes van de peterselie en garneer over de koningsoesterzwammen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.