Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit.
2
Meng het amandelmeel met de citroenrasp, ahornsiroop, ei, maanzaad en een snufje zout. Voeg de kokosolie toe en kneed tot een glad deeg. Door de warmte van je handen zal de kokosolie smelten en wordt het één geheel.
3
Maak balletjes van ongeveer 30 gr, druk plat en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes ongeveer 12 tot 15 min. in de oven.
4
Maak ondertussen de icing door de roomkaas los te kloppen met het citroensap. Voeg eventueel een klein beetje water toe, zodat het nét lopend is.
5
Laat de koekjes afkoelen op de bakplaat en maak ze af met de roomkaas icing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.