Maak de koolrabi schoon en snijd in blokjes van 1 cm. Pel en snipper de ui. Pluk de blaadjes van de selderij en hak deze grof, houd apart. Maak de groentebouillon en laat de steeltjes van de selderij hier even in trekken.
2
Verwarm de roomboter en ½ van de olijfolie in een grote pan op laag tot middelhoog vuur. Fruit de gesnipperde ui samen met de risottorijst aan tot de rijst glazig is.
3
Voeg de blokjes koolrabi en ½ van de groentebouillon toe aan de rijst. Voeg steeds een klein scheutje groentebouillon toe als de vorige bouillon bijna is opgenomen. Kook de rijst gaar in 20 tot 25 min.
4
Steek met een grote ronde steekring rondjes uit de lasagnebladen. Verwarm ze vervolgens in een pan met een klein laagje water
5
Schep de crème fraîche en ½ van de selderij door de risotto en breng op smaak met peper. Maak de rucola aan met de rest van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de rucola over de borden. Leg een blad pompoenlasagne op de rucola en schep hier wat risotto op. Herhaal twee keer en top af met een schep risotto. Verdeel wat gerookte makreel over het geheel. Maak het gerecht af met de rest van de selderij.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.