Begin met de kippenbouillon: Schil de gember en snijd in plakjes. Pel en snijd de ui en knoflook in grove stukken.
2
Breng de kippenbouillon aan de kook samen met de gember, ui en knoflook. Laat het geheel 20 min. rustig koken met een deksel op de pan. Zeef de bouillon en vul de hotpot met bouillon.
3
Ga verder met de groentebouillon en halveer de rode peper. Pel en snijd de knoflook in grove stukken.
4
Breng de groentebouillon aan de kook samen met de rode peper, knoflook en sojasaus. Laat het geheel 20 min. rustig koken met deksel op de pan. Zeef de bouillon en vul de hotpot met bouillon.
5
Snijd voor de vulling het topje van de sugarsnaps en neem daarbij de harde draad mee die langs de zijkant van de peul loopt. Snijd de paprika in reepjes.
6
Serveer de woknoedels, sugarsnaps, paprika, taugé en shiitake bij de hotpot. Gaar de noedels en groenten aan tafel in de bouillon.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.