Kook de kipfilet 15 min. in een grote pan met water. Giet het water af, laat de kip iets afkoelen en trek vervolgens uit elkaar met behulp van 2 vorken.
2
Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook met de gochujang, basterdsuiker, mirin en sojasaus. Meng de marinade door de kip.
3
Snijd de Chinese kool in dunne reepjes van ongeveer 1 cm breed. Snijd het groen van de bosui in ringen. Verwijder de zaadjes van de rode peper en hak fijn. Pluk de blaadjes van de koriander.
4
Bak de tortillawraps 2 min. per kant aan op de bakplaat. Bak de pulled chicken 6 min. aan op de bakplaat, schep regelmatig om.
5
Serveer een tortillawrap met daarop de pulled chicken en Chinese kool. Maak het gerecht af met de bosui, rode peper en blaadjes koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.