Print opties

Sluiten

Koreaanse loaded fries

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de Lamb Weston Frenzy Fries volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfryer.
2
Meng de kippendijreepjes met maïzena en het zout. Verhit de olijfolie in een dikke pan en pak de kippendij goudbruin en gaar in 5 min.
3
Pel en rasp de knoflook. Meng 2/3 van de gochujang, sojasaus, 3/5 van de honing, rijstazijn, knoflook en het water in een steelpan. Breng aan de kook en laat licht indikken. Voeg toe aan de kip en schep goed om.
4
Meng de mayonaise met de overige gochujang en overige honing tot een saus.
5
Pel en snijd de rode ui in dunne blokjes. Snijd de bosui in ringetjes en de jalapeño in plakjes. Snijd de limoen in partjes. Hak de koriander fijn.
6
Verdeel de friet over een schaal, gevolgd door de kip. Garneer met kimchi, rode ui, bosui, jalapeño, sesamzaadjes, koriander, gochujang-mayonaise en partjes limoen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.