Print opties

Sluiten

Koreaanse ribs

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
7u 0min
Totale tijd
7u 30min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel de ui en knoflook en snijd in grove stukken. Schil de gember en snijd in plakjes. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in grove stukken.
2
Maal de ui, knoflook, gember, peer, sojasaus, honing, bruine basterdsuiker, sesamolie en mirin in een blender of met behulp van een staafmixer tot een gladde marinade.
3
Snijd de ribbetjes in porties van 1 botje. Verdeel de marinade over de platte ribbetjes en laat minimaal 4 uur in de koeling marineren.
4
Verwarm de oven voor op 140°C. Plaats de ribbetjes in een grote ovenschaal en dek af met aluminiumfolie. Gaar de ribbetjes 3 uur in de oven, draai halverwege om.
5
Bak de ribbetjes ongeveer 5 tot 8 min. per kant op de bakplaat.
6
Snijd het groene deel van de bosui in ringen. Strooi voor serveren wat van de gesneden bosui en sesamzaadjes over het vlees.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.