Print opties

Sluiten

Korean BBQ beef rice stack

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat volledig afkoelen.
2
Snijd ondertussen de biefstuk in kleine blokjes. Pel en hak de knoflook fijn. Voeg de knoflook, sojasaus, honing, gochujang en biefstuk toe aan een kom, meng en laat 10 min. marineren.
3
Verwarm een pan zonder olie of boter en bak de biefstuk 5 min. op hoog vuur.
4
Snijd de komkommer in plakjes en de bosui in dunne ringen. Snijd de jalapeño in plakjes.
5
Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak de eieren tot het eiwit gestold is, laat de eidooiers heel. Dit duurt ongeveer 3 min.
6
Pak de kookring. Verdeel de rijst erin en druk de rijst stevig aan. Verdeel de geraspte wortel en plakjes komkommer over de rijst. Schep de gebakken biefstuk erop. Verdeel de bosui hierover en leg het spiegelei bovenop. Garneer met de jalapeño en sesamzaadjes. Verwijder de ring voorzichtig. Herhaal deze stap voor het volgende bord en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.