Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kreeften op een snijplank en halveer in de lengte met een groot mes.
2
Rasp de schil van ½ van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Snijd de overige limoen in parten. Meng de crème fraîche en mayonaise met het limoensap en de limoenrasp en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de chorizo in blokjes van 1 cm. Verhit een pan en bak de chorizo krokant. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
4
Verdeel de roomboter en chorizo over de kreefthelften en plaats 6 min. in de oven.
5
Leg de kreeften met de gehalveerde kant naar boven op de borden. Verdeel de limoenmayonaise en chorizokruim erover en serveer met een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.