Was de krieltjes. Plaats in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook in 10 min. gaar en giet af.
2
Rasp ondertussen de schil van de helft van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Halveer de rest van de citroen.
3
Verhit een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de chipolataworstjes met de citroenhelften 6 min.
4
Stamp de krieltjes met de grove mosterd, andijvie en het citroenrasp en sap tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel het bakvet van de worstjes toe voor een extra smeuïge stamp.
5
Verhit een droge pan en rooster het amandelschaafsel goudbruin.
6
Verdeel de krieltjesstamp samen met de chipolataworstjes over de borden. Garneer met het amandelschaafsel en de gebakken citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.