Print opties

Sluiten

Krokante bibimbap springrolls

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijst goed uitstomen en meng dan de gochujang door de rijst.
2
Verwarm de zonnebloemolie in een grote bakpan op hoog vuur. Bak de spinazie 2 min. aan, breng op smaak met peper en zout en laat vervolgens goed uitlekken op een zeef.
3
Scheur eventueel grote oesterzwammen in 2 of 3 stukken. Verwarm de sesamolie in een grote bakpan op hoog vuur. Bak de oesterzwammen 3 min. aan op hoog vuur. Voeg de sojasaus en sesamzaadjes toe en haal de pan van het vuur.
4
Snijd de rode paprika in reepjes.
5
Neem een grote kom lauwwarm water. Laat een vel rijstpapier een paar tellen wellen in het water en plaats het vervolgens op een vlak oppervlak.
6
Beleg het rijstpapier met rijst, spinazie, oesterzwammen, taugé en paprikareepjes. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het geheel op. Herhaal dit met de rest van de vellen rijstpapier.
7
Bak de springrolls op de bakplaat in een klein beetje olie in 5 min. krokant. Draai regelmatig.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.