Print opties

Sluiten

Krokante gnocchi met raapstelen in romige witte wijnsaus

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Was de raapstelen en snijd in grove stukken. Pel de knoflook en hak fijn. Rasp de schil van de citroen fijn (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter). Rasp de pecorino grof.
2
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de raapstelen en knoflook 2 min. aan. Blus af met de witte wijn en laat 10 min. stoven op laag vuur.
3
Verhit de resterende olijfolie in een andere koekenpan. Bak de gnocchi in ongeveer 8 min. krokant, schep regelmatig om.
4
Voeg de mascarpone en citroenrasp toe aan de raapstelen. Roer goed door en verwarm nog 2 min. tot de mascarpone vloeibaar is.
5
Meng de gnocchi door de raapstelen en verdeel het geheel over de borden. Maak het gerecht af met chilivlokken en de geraspte pecorino.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.