Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Snijd de courgette in stukken en verdeel samen met de krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de helft van de olijfolie, de helft van de Provençaalse kruiden en wat peper en zout.
2
Dep de kabeljauwfilets droog met een stukje keukenpapier en bestrooi beide kanten met wat peper en zout. Klop het ei los en verdeel de bloem en het paneermeel over twee kommen of borden. Mix de overige Provençaalse kruiden met het paneermeel. Haal de filets door de bloem, dan door het ei en dan door het paneermeel. Leg op de bakplaat en besprenkel met de overige olijfolie. Schuif de bakplaat voor 25 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de citroen in schijfjes. Verdeel de aardappelen, courgette en kabeljauw over de borden en garneer met de aioli en een schijfje citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.