Print opties

Sluiten

Krokante kabeljauw visfrietjes uit de airfryer met groentedip

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de airfryer voor op 180ºC en klop ondertussen het ei los in een schaaltje en zet apart.
2
Meng de bloem, patatkruiden, peper en zout in een ander schaaltje en zet ook apart. Vul een 3e schaaltje met de panko.
3
Snijd de kabeljauw in reepjes. Paneer de stukjes kabeljauw door ze achtereenvolgens door het bloemmengsel, het ei en de panko te halen. Herhaal dit totdat de kabeljauw op is.
4
Bak de visfrietjes in ca. 10-15 min. goudbruin in de airfryer. Leg de stukjes vis niet tegen elkaar aan, anders worden ze niet krokant.
5
Maak ondertussen de groentedips. Meng de helft van de Griekse yoghurt met avocado, limoensap, knoflookpoeder en peper en zout. Pureer het geheel.
6
Meng de overige Griekse yoghurt met 1/3 gekookte rode biet, korianderpoeder, geitenkaas, peper en zout. Pureer het geheel.
7
Snijd een citroen in partjes. Serveer de krokante visfrietjes met citroenpartjes en de groentedip.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.