Doe de cornflakes in een dichte zak en sla hier een paar keer op met bijvoorbeeld een pan, om de cornflakes iets fijner te maken. Meng de cornflakes met de Italiaanse kruiden in een diep bord.
3
Klop het ei in een apart diep bord los en doe de bloem in een 3e diep bord.
4
Breng de kipfilethaasjes op smaak met peper en zout. Haal de kip door de bloem, vervolgens door het ei en als laatste door de cornflakes.
5
Leg de kipfilethaasjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kip in circa 15 min. in de oven gaar en krokant.
6
Was de zoete aardappels met schil. Snijd in dikke plakken, bestrijk met 1/4e olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Gril de zoete aardappel in een hete grillpan gaar en bruin.
7
Schaaf of snijd de komkommer in dunne plakjes. Voeg de dille, 1/4e olijfolie en het citroensap bij de komkommerplakjes en meng alles goed door elkaar.
8
Meng de mayonaise, Griekse yoghurt en de overige olijfolie door elkaar. Pers de knoflook, hak de bieslook fijn en roer beide goed door de saus.
9
Serveer de krokante kip met de gegrilde zoete aardappel, komkommersalade en knoflooksaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.