Print opties

Sluiten

Krokante kipschnitzel met bloemkoolrijst

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper uit de bami-nasigroente en snijd in ringen. Verhit ½ van de zonnebloemolie in een pan en bak de kipschnitzels in 8 min. goudbruin.
2
Verhit ondertussen de overige zonnebloemolie in een wok en wok de groenten met de helft van de rode peper 3 min. Voeg de hoisinsaus toe en wok nog 4 min.
3
Verhit een droge pan en rooster de cashewnoten 3 min. Haal uit de pan en hak grof. Verhit een pan met de olijfolie en bak de bloemkoolrijst 4 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de bloemkoolrijst en de gewokte groenten over de borden. Snijd de kipschnitzels in repen en verdeel over de groenten. Garneer met de overige rode peper en de cashewnoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.