Print opties

Sluiten

Krokante Mac & Cheese uit de oven

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Breng water aan de kook in een pan en kook de macaroni 3 min. minder dan aangegeven in de bereidingswijze op de verpakking.
2
Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Breng water aan de kook in een pan en kook de bloemkool gaar. Giet af.
3
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de ham krokant.
4
Rasp beide kazen. Mix de geraspte kaas, bloemkool, melk, kookroom en de Verstegen World Spice Meal Mac & Cheese in een blender tot een gladde saus. Maak op smaak met peper en zout.
5
Giet de macaroni af en doe terug in de pan. Meng de bloemkool saus en hamblokjes door de macaroni en verdeel over de 1-persoons ovenschalen.
6
Pel en snijd de knoflook fijn. Scheur de ciabatta in kleine stukjes. Meng met de boter en voeg zout naar smaak toe. Verdeel het broodmengsel over de macaroni en plaats 20 min. in de voorverwarmde oven of tot de korst goudbruin is.
7
Serveer met frisse waterkers.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.