Print opties

Sluiten

Krokante Parmezaan aardappeltjes met chipolata worstjes

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de krieltjes schoon en halveer eventueel de grote krieltjes. Smelt de helft van de roomboter in een kleine steelpan. Rasp de Parmezaanse kaas.
2
Meng de krieltjes met de boter, 3/5 van de Parmezaanse kaas, de helft van het knoflookpoeder en oregano. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel 1/5 van de Parmezaanse kaas over de krieltjes. Bak het geheel 20 min. in de oven.
3
Pluk ondertussen de basilicum en hak zeer fijn. Hak de pijnboompitjes fijn. Meng de rest van de boter met de basilicum, pijnboompitjes en de rest van de Parmezaanse kaas.
4
Snijd de broccoli in roosjes. Meng de olijfolie met de rest van het knoflookpoeder. Neem de bakplaat met aardappeltjes uit de oven en maak de helft van de bakplaat vrij. Verdeel de broccoli bij de aardappeltjes op de bakplaat. Bak nog 15 min. in de oven.
5
Verhit een grillpan op middelhoog vuur. Gril de runderchipolata worstjes 3 min. aan 1 kant aan. Draai het vuur laag, draai de worstjes en gril nog 5 min. op de andere kant.
6
Serveer de aardappeltjes, broccoli en chipolata worstjes met pestoboter.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.