Print opties

Sluiten

Krokante spruitjes met knolselderijpuree

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn.
2
Maak de spruiten schoon en halveer. Breng een pan met water aan de kook en kook de spruiten 5 min.
3
Meng de Parmezaanse kaas met de knoflook en paprikapoeder. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het kaasmengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de spruiten hierover met het snijvlak naar beneden. Plaats 5 min. in de oven. Breek de krokante Parmezaanse kaas los rond de spruitjes.
4
Verwijder ondertussen de schil van de knolselderij en snijd deze in stukken van 2 cm. Leg de stukken in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook 10 min, giet af, voeg de roomboter toe en pureer met de pureestamper. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de puree over de borden en leg de krokante spruitjes op de puree.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.