Krokante spruitjes met spekjes, honing-mosterddressing en Cheesepop Gouda
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook, snijd de spruitjes doormidden en kook 4 min. Verhit roomboter in een pan, leg hier de spruitjes in met de gesneden kant naar beneden en bak 2 min. tot deze goudbruin kleuren.
2
Snijd de walnoten grof. Verhit een pan zonder boter en bak de spekreepjes in 5 min krokant. Voeg na 3 min. de walnoten toe en bak kort mee.
3
Meng de honing, mosterd en olijfolie tot een dressing. Voeg eventueel extra honing of mosterd toe naar smaak.
4
Serveer de krokante spruitjes met de spekjes, walnoten, Cheesepops en honing-mosterddressing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.