krokante spruitjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Krokante spruitjes met spekjes, honing-mosterddressing en Cheesepop Gouda

Als er een groente is waar de meningen over verdeeld zijn, zijn het wel spruitjes. Maar in dit bijgerecht smaken ze overheerlijk! De krokant gebakken spruitjes combineren we met spekjes, walnoten, luchtige Cheesepops en een klassieke honing-mosterddressing.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept krokante spruitjes met spekjes, honing-mosterddressing en cheesepop gouda

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breng een pan met water aan de kook, snijd de spruitjes doormidden en kook 4 min. Verhit roomboter in een pan, leg hier de spruitjes in met de gesneden kant naar beneden en bak 2 min. tot deze goudbruin kleuren.
2
Snijd de walnoten grof. Verhit een pan zonder boter en bak de spekreepjes in 5 min krokant. Voeg na 3 min. de walnoten toe en bak kort mee.
3
Meng de honing, mosterd en olijfolie tot een dressing. Voeg eventueel extra honing of mosterd toe naar smaak.
4
Serveer de krokante spruitjes met de spekjes, walnoten, Cheesepops en honing-mosterddressing.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via