Kruidenboter geserveerd met een zomerse salade en robuust stokbrood
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de komkommer en feta in kleine blokjes, halveer de pruimtomaten en meng dit alles door elkaar in een saladekom.
2
Meng de roomboter met de Verstegen Mix voor Kruidenboter.
3
Bak het robuuste stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Steek de barbecue aan. Snijd de watermeloen in plakken van 2 cm en verwijder de schil. Gril de watermeloen voor 4 min. per kant op de barbecue. Snijd de watermeloen schuin in ruitjes en meng dit met de komkommersalade. Voeg hier de rucola en tuinkers aan toe en meng dit voorzichtig door samen met de Verstegen Zwarte peper en het Verstegen Zeezout.
5
Serveer de salade met de kruidenboter en het robuuste stokbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.