Print opties

Sluiten

Kruidige rijstschotel met runderchipolata

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de runderchipolata. Hak de krulpeterselie grof.
2
Bereid de panklare zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit een pan met de olijfolie en bak de Mexicaanse roerbakgroente en zilvervliesrijst 3 min. Voeg de Mexicaanse kruiden en tomatenblokjes toe en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de rijst en groente over een ovenschaal en leg de chipolataworstjes erop. Plaats 15 min. in de oven.
5
Garneer de rijstschotel met de peterselie en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.