Mix de biscuits fijn in de blender. Verhit ondertussen een pan en smelt de boter. Spatel de boter door het koekjeskruim.
2
Bekleed de taartvorm met bakpapier. Verdeel het koekkruim over de bodem en druk goed aan.
3
Week de blaadjes gelatine 10 min. in koud water.
4
Verhit ondertussen een pan met 80 ml slagroom en de poedersuiker. Los de gelatine op in de slagroom en laat 10 min. afkoelen.
5
Klop ondertussen de overige slagroom stijf. Spatel het slagroommengsel door de kwark en spatel vervolgens in delen de opgeklopte slagroom er doorheen.
6
Verdeel de kwark over de koekjesbodem en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
7
Halveer ondertussen de pruimen, verwijder de pit en snijd in parten. Knip de rode besjes aan de steel in stukken van 2 cm. Verwijder de pitten van de kersen en halveer. Ris de blaadjes van de munt.
8
Haal de kwarktaart uit de vorm en verdeel de pruimen, rode bessen en kersen over de kwarktaart. Garneer met de blaadjes munt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.