Print opties

Sluiten

Lamskotelet met frisse courgettesalade

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Steek de barbecue aan. Schaaf de courgette in linten met een mandoline of kaasschaaf. Snijd de snoepkomkommer in schuine plakken. Hak de dille en munt grof.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud.
3
Gril ondertussen de lamskoteletten 7 min. op de barbecue, draai halverwege de baktijd om. Breng op smaak met peper en zout. Laat het vlees 3 min. rusten in aluminiumfolie. Verdeel de courgettelinten over de barbecue en gril 3 min. aan één zijde.
4
Meng de mini penne met de courgettelinten, granaatappelpitjes, komkommer, dille, munt en groene pesto. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de courgettesalade over de borden en leg de lamskoteletten ernaast.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.