Print opties

Sluiten

Lamskoteletten met groene asperges en doperwtenpesto

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Dep de lamskoteletten droog en besprenkel beide kanten met peper en zout. Snijd de onderkanten van de asperges af.
2
Maak de pesto door de basilicum samen met de doperwten, Parmezaanse kaas, olijfolie en een snufje peper in de blender of met een staafmixer te blenden tot een pesto.
3
Verhit 2 koekenpannen op middelhoog vuur en verdeel de boter over de pannen. Bak de lamskoteletten in de ene pan rondom gaar (rare, medium of well done) en bak in de andere pan de krieltjes met wat peper en zout rondom goudbruin. Wanneer de krieltjes bijna klaar zijn, voeg de asperges samen met de uienpoeder en zelfgemaakte pesto toe en bak 3 min. mee.
4
Hak de bieslook fijn. Serveer de krieltjes en asperges met de lamskoteletten en top af met de bieslook.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.