Print opties

Sluiten

Lamskoteletten op gezouten yoghurt met pistachepesto

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
Extra benodigdheden
1
Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Meng het citroensap en -rasp door de Griekse yoghurt. Breng op smaak met zout. Zet tot gebruik in de koelkast.
2
Verhit een pan en rooster de pistachenoten 3 min. in een droge pan. Pel ondertussen de knoflook en hak de basilicum grof. Rasp de Parmezaanse kaas.
3
Meng de pistachenoten met de knoflook, basilicum en Parmezaanse kaas met een keukenmachine of vijzel. Voeg ondertussen in delen de extra vierge olijfolie toe aan de pesto. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit een grillpan met de olijfolie op hoog vuur. Gril de lamskoteletten 8 min. en breng op smaak met peper en zout. Haal de lamskoteletten uit de pan, verpak in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
5
Verdeel de gezouten Griekse yoghurt over de borden. Leg daar de lamskoteletten op en schep er de pistachepesto over.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.