Print opties

Sluiten

Lamsragù met tomatencouscous

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor tot 220°C. Verdeel het lamsgehakt op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de kikkererwten uitlekken. Schep de kikkererwten en de chipotle peper in adobo saus erdoor tot alles mooi verdeeld is. Bak 25 min. in de oven. Schep halverwege om.
2
Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Verwarm de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en voeg de tomatenblokjes toe. Stoof tot de tomaten zacht zijn en voeg het kurkumapoeder en het zout toe. Voeg de couscous toe en roer met een houten lepel. Voeg beetje bij beetje het water toe en wacht tot de couscous al het water heeft opgenomen. Houd warm op laag vuur.
3
Ris de blaadjes van de dille en snijd fijn. Doe samen met de yoghurt in een kommetje en mix.
4
Verdeel de couscous over borden en schep er wat van de lamsragù op. Maak af met de dilleyoghurt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.