Snijd het lamsvlees in blokjes van 4 bij 4 cm. Snipper de ui, knoflook, gember zonder schil en jalapeño fijn.
2
Verhit in een braadpan met olie en bak de knoflook en ui glazig. Voeg de jalapeño en gember toe en bak kort mee. Voeg vervolgens de kardemon, kurkuma, koriander, garam masala en tomatenpuree toe aan de pan en bak tot de geuren vrij komen.
3
Voeg het vlees toe aan de kruiden en bak bruin aan alle kanten. Roer de yoghurt door het vlees en laat dit 15 min. stoven op laag vuur. Snijd ondertussen de aubergine en abrikozen in blokjes.
4
Giet de bouillon na het stoven over het vlees en laat het vlees in de bouillon 1 uur verder stoven. Voeg na 30 min. de aubergine en abrikozen toe en laat deze mee stoven.
5
Hak de koriander fijn en bereid de couscous volgens aanwijzingen op de verpakking. Serveer de couscous met verse koriander en de lamsstoof.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.