Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
2
Snijd het vlees in blokjes van 3 cm. Bestrooi het vlees met de Verstegen Zwarte peper en het Verstegen Zeezout. Verhit de helft van de olie en de boter in een stoofpan en bak het vlees in 4 min. bruin op hoog vuur. Haal het vlees uit de pan.
3
Verhit de resterende olie in de stoofpan en fruit de ui en de knoflook glazig op laag vuur. Voeg de tomatenpuree en paprika toe en bak 3 min. mee. Voeg de Verstegen World Spice Blend Vadouvan, rode wijn, vleesfond en het vlees toe. Ris de tijm en voeg ¾ toe aan de stoof. Breng aan de kook, zet het vuur daarna laag en laat 1 uur stoven met de deksel op de pan.
4
Meng de maïzena met het water. Voeg toe aan de stoof en roer goed door. Laat nog 2 min. koken en haal van het vuur. Snijd ondertussen het brood in dikke plakken.
5
Serveer de lamsstoof met het brood en de resterende verse tijm.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.