Print opties

Sluiten

Lasagne maaltijdsoep

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verhit een pan en voeg het rundergehakt toe en bak rul voor 4 min. Voeg de ui en knoflook toe en bak mee voor 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
2
Voeg de tomatenblokjes en runderbouillon toe en breng aan de kook. Breek de lasagnebladen in grove stukken en roer ze door de soep. Laat ongeveer 10-12 min. zachtjes koken, tot de pasta gaar is. Scheur de bol mozzarella in stukjes en verdeel over de soep. Plaats de deksel op de pan en laat voor 3 min. smelten.
3
Snijd ondertussen ½ van de basilicum fijn en meng met de ricotta.
4
Snijd de overige basilicum grof. Serveer de lasagne soep met de ricotta, basilicum en chilivlokken.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.