Print opties

Sluiten

Lasagne met zoete aardappel, spinazie en pijnboompitten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de prei en de zoete aardappelblokjes toe en bak 10 min. mee. Blus af met de rode wijn en laat 1 min. sudderen.
2
Voeg de passata, spinazie, linzen, zout en de Verstegen world spice meal lasagne toe en laat 10 min. koken op middelhoog vuur.
3
Verhit een pan en rooster de pijnboompitten goudbruin. Laat de mozzarella uitlekken en scheur in stukken.
4
Schep een laag tomatensaus op de bodem van de ovenschaal en beleg met lasagnebladen. Garneer met pijnboompitten en mozzarella. Herhaal deze stappen 3 keer. Maak af met geraspte kaas.
5
Plaats de lasagne in de voorverwarmde oven en bak 30 min.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.