Pel en snipper de ui en knoflook. Verwijder met een rasp de schil van de wortel en snijd in fijne stukjes. Snijd de bleekselderij fijn.
2
Verwarm een pan met dikke bodem met de olijfolie en fruit de groenten 5 min. Voeg het gehakt toe en bak goed bruin. Blus af met de rode wijn en roer tot de rode wijn verdampt is.
3
Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomaten passata, runderbouillon en melk toe en breng het geheel op laag vuur aan de kook.
4
Snijd of breek ondertussen de lasagnebladen in gelijkmatige, vierkante stukken. Verdeel de lasagnebladen gelijkmatig door de saus. Breng aan de kook en kook het op laag vuur in 20 min. gaar zonder deksel.
5
Pluk de blaadjes van de basilicum en voeg toe aan de lasagne. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel over de lasagne. Laat 5 min. met de deksel op de pan smelten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.