Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de pancetta in reepjes. Schil de wortel en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de bleekselderij in boogjes. Ris de takjes oregano.
2
Bak in een koekenpan op middelhoog vuur de pancetta 2 min. aan tot het vet begint te smelten. Voeg het rundergehakt, ui en knoflook toe en bak in 5 min. rul.
3
Voeg het gehaktmengsel, wortel, bleekselderij, oregano, rode wijn, melk en passata toe aan de slowcooker en roer goed door. Zet de slowcooker voor 4 uur op stand ‘low’.
4
Schep ¾ van de saus uit de slowcooker. Verdeel de achtergebleven saus over de bodem van de slowcooker. Bouw de rest van de lasagne op door lasagnebladen af te wisselen met een laag saus. Eindig met een laag saus.
5
Snijd de mozzarella in plakken en verdeel over de lasagne. Zet de slowcooker nogmaals 4 uur op stand ‘low’.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.