Verdeel de frambozensaus over glazen van minimaal 300 ml zodat er een mooie laag zichtbaar is aan de buitenkant van het glas. Schuim de helft van de melk op en laat kort afkoelen en giet op de frambozen coulis.
2
Zet de espresso en wacht min. 1 min. voordat je de espresso in de glazen schenkt zodat de melk wat steviger wordt en je mooie lagen kan maken. Schenk de espresso met een schenkkannetje langzaam in de glazen op de melk zodat er een derde laag ontstaat.
3
Meng de pistache pasta met de overige melk zodat er een licht groene kleur ontstaat. Schuim deze op en schep het schuim voorzichtig op de latte macchiato.
4
Hak de pistachenootjes grof en garneer de latte macchiato met pistache. Prik verse frambozen aan prikker en leg op het glas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.