Print opties

Sluiten

Lauwwarme bonensalade met Manchego

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de kikkererwten onder stromend water en droog goed af. Pel de rode ui, snijd door vieren en vervolgens in ringen. Meng de kikkererwten, rode ui, de helft van de olijfolie, paprikapoeder en knoflookpoeder. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. in de oven. Schep halverwege om.
2
Zet ondertussen een grote pan water op. Dop de haricot verts. Kook de haricot verts in 6 min. beetgaar. Voeg de laatste 2 min. de edamame bonen toe.
3
Pluk de takjes peterselie en dille en hak grof. Meng de rest van de olijfolie, witte wijnazijn, peterselie en dille tot een dressing. Meng de dressing door de haricot verts en edamame bonen.
4
Snijd de Manchego in dunne plakjes. Meng de kikkererwten door de bonensalade en verdeel over de borden. Verdeel de plakjes Manchego over de salade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.