Verwarm 2/3 deel olijfolie in een koekenpan en bak de minikrieltjes in 14 minuten krokant. Bak de lekkerbekjes in een andere pan met 1/3 deel olie goudbruin.
2
Kook de eieren in ruim kokend water hard. Laat de eieren schrikken en pel ze. Snijd het eiwit in kleine blokjes en zet apart. Pureer met een vork het eigeel en meng samen met de yoghurt, mayonaise, mosterd en kerriepoeder tot een egale saus. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwijder de harde kern van de witlof en snijd de witlofblaadjes in grove stukken. Pel de sinaasappel en snijd de partjes sinaasappel los uit het vliesje. Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd de appel in kleine blokjes.
4
Meng de witlof, appel, sinaasappel, krieltjes en blokjes ei door elkaar. Serveer met de gebakken lekkerbekjes en de kerriesaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.