Inspiratie nodig voor een heerlijk en makkelijk visgerecht? Serveer je lekkerbekje dan vooral eens met gebakken krieltjes en een zelfgemaakte kerriesaus. Knapperige witlof en zoete appel en sinaasappel zorgen voor een frisse touch aan dit smakelijke gerecht.
Ben jij een echte visliefhebber? Check onze Braziliaanse visstoof ‘moqueca’, een echt traditioneel Braziliaans gerecht!
Hoewel we vroeger voornamelijk wijting, een vis uit de familie van kabeljauwen, werd gebruikt voor lekkerbekjes. Tegenwoordig maakt het niet uit wat voor vis je gebruikt voor een lekkerbekje. Zowel kabeljauw en koolvis, maar ook pangasius wordt gepaneerd en verkocht als lekkerbekje. Bij de visboer en in de winkel staat aangegeven welke vis zij gebruiken voor een lekkerbekje.
Weet je niet wat je kan eten bij een lekkerbekje of wat lekker is bij een lekkerbekje? Probeer dan eens ons recept met witlof en kerriesaus. Serveer je lekkerbekje eens met gebakken krieltjes, knapperige witlof, zoete appel en sinaasappel. Welke saus je bij een lekkerbekje kiest, hangt af van welke ingrediënten je bij je lekkerbekje eet. In dit recept serveren wij het met kerriesaus, maar remouladesaus is ook erg lekker bij een lekkerbekje!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment