Snijd de kipdijfilet in blokjes en pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de kip samen met de kipkruiden toe en bak rondom goudbruin.
2
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Snijd de prei in ringen. Verwijder de kontjes van de asperges en snijd in stukken. Pers het sap uit de citroen.
3
Voeg de prei toe aan de kip en bak 5 min. mee. Voeg de aardappelen, asperges, kippenbouillon, mosterd, kookroom en het citroensap toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. Roer goed door en zet de deksel schuin op de pan. Laat 1,5 uur stoven.
4
Hak de bieslook en dille fijn. Verdeel de stoof over de borden en garneer met de bieslook, dille en wat peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.