Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kikkererwten met het paprikapoeder 6 min. tot de kikkererwten bruin kleuren.
2
Rasp ondertussen de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Rasp 1/3 van de komkommer op een grove rasp, doe in een theedoek en knijp het vocht uit. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in plakken. Snijd de zalm in stukken van 2 cm.
3
Plaats de Libanese wraps op een ovenrooster en bak 3 min. in de oven.
4
Meng ondertussen de Griekse yoghurt met het sap en rasp van de citroen en de geraspte komkommer, breng op smaak met peper en zout en verdeel over de wraps. Leg de avocado, zalm en kikkererwten op de yoghurt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.