Print opties

Sluiten

Limabonen in roti saus met sperziebonen en aardappel

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de aardappelblokjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit ondertussen een pan met water en kook de eieren in 10 min. hard. Spoel af onder koud stromend water, pel ze en snijd in partjes.
3
Verhit ondertussen een andere pan met water en kook de sperziebonen in 7 min beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water.
4
Verwarm de BOON Limabonen in roti saus in een steelpan zonder te koken.
5
Bereid de rotivellen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel de limabonen, sperziebonen en aardappelblokjes over de borden. Verdeel de eieren erover en serveer met de rotivellen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.