Print opties

Sluiten

Linguine pasta met blended burger of vega(n) oesterzwamburger

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de venkelknol in dunne plakken en pel en snijd de knoflook fijn. Kneus het venkelzaad. Rasp de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter), snijd de citroen doormidden en pers het sap uit.
2
Snijd of brokkel de Blended Burger of vega(n) oesterzwamburger in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan of wok en bak de stukjes burger goudbruin. Haal de stukjes burger uit de pan. Bak vervolgens in dezelfde pan de venkel en knoflook licht. Voeg de salie en het gekneusde venkelzaad hieraan toe en bak 1 min. mee.
3
Kook de linguine pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar 1 kopje van het kookvocht en laat de pasta vervolgens uitlekken.
4
Voeg de gebakken stukjes burger toe aan de venkelmix samen met de rasp en het sap van de citroen en de roomboter. Roer de linguine pasta vervolgens door het gerecht. Besprenkel de pasta met de helft van de Parmezaanse kaas en voeg een beetje van het kookvocht toe tot zich een romig geheel vormt. Voeg peper en zout toe naar smaak.
5
Verdeel de pasta over 4 borden en besprenkel met de rest van de Parmezaanse kaas en extra vergine olijfolie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.