Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met water aan de kook. Voeg het bouillonblokje toe aan het water.
2
Verdeel de zoete aardappelfriet over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olijfolie, het knoflookpoeder, uienpoeder en peper en zout. Mix goed en schuif voor 30 min. in de oven. Voeg de kipfilet toe aan het water en laat 20 min. koken.
3
Prak ondertussen de avocado met een vork. Hak de rode ui fijn en halveer de tomaatjes en de limoen. Pers het sap uit de helft van de limoen en meng met de avocado en wat peper en zout. Zet even apart. Snijd de overige limoen in partjes.
4
Haal de kipfilets uit het water en trek uit elkaar met een vork. Mix vervolgens met de kipkruiden en ⅘ van de barbecuesaus.
5
Beleg een bord met de zoete aardappelfriet en leg daarop de pulled chicken, de tomaatjes, rode ui en guacamole. Top af met de overige barbecuesaus en wat peper en zout.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.