Print opties

Sluiten

Loaded hotdog Asian style

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de rode kool in dunne reepjes. Pers de halve limoen en uit en meng het limoensap met de helft van de sesamolie. Voeg deze toe bij de rode kool samen met de wortel julienne. Hak de koriander fijn en voeg de helft toe, roer goed door. Houd de rest van de koriander apart voor garnering.
2
Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de sesamzaadjes goudbruin. Verhit de resterende sesamolie in een andere koekenpan en bak hierin de worstjes rondom bruin.
3
Snijd de broodjes aan de boven kant in de lengte in, snijd niet helemaal door. Duw de zijkanten van het broodje iets uit elkaar en beleg met de worst. Top met het rode kool mengsel, gevolgd door gefrituurde uitjes, koriander en sesamzaadjes.
4
Drizzle de sriracha saus over de hotdog. Serveer met kroepoek.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.