Bak de Waffle Fries volgens de aanwijzingen op de verpakking in de airfryer of in de oven goudbruin en krokant.
2
Pel en snijd ondertussen de rode ui in halve ringen. Pel en hak de knoflook fijn. Snijd de kerstomaatjes in kwarten en de bosui fijn. Schil en ontpit de avocado, snijd in blokjes. Snijd de limoen in schijfjes.
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit ½ van de rode ui en de knoflook aan. Voeg het vegetarisch gehakt toe en bak rul en gaar.
4
Maak ondertussen de pittige mayonaise. Meng de mayonaise met de sweet chilisaus. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten met zaadjes en snijd fijn. Voeg toe aan de saus.
5
Bouw de loaded fries op. Maak eerst een laag met de Waffle Fries. Verdeel het vegetarisch gehakt erover, gevolgd door de kerstomaatjes, avocado en overige rode ui. Garneer met de bosui, serveer met de schijfjes limoen en de pittige mayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.